Vlot en kindvriendelijk

U vindt het Dennenhof vlakbij het Domein Bokrijk. Onze gasten appreciëren de vlotte stijl en het kindvriendelijke onthaal. Het Dennenhof biedt tal van mogelijkheden voor feesten, vergaderingen en bedrijfsevents.

Bekijk onze eventmogelijkheden I Maak kennis met uw gastheer

Unieke feestlocatie en foodconcepten

De belangrijke momenten verdienen unieke locaties. Aromazz is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de mooiste eventlocaties van Limburg, waaronder ook het Dennenhof. Aan dit aanbod van unieke locaties koppelen we veelzijdige en vernieuwende foodconcepten. We hebben niet alleen aandacht voor het unieke karakter van uw activiteit, maar besteden ook de nodigde zorg aan uw individuele behoeften en wensen rond allergenen, overtuigingen en voorkeuren. Meer weten over ons? Leer ons team wat beter kennen

In het Dennenhof bieden we een aantal vaste foodconcepten aan, maar daarnaast is uiteraard alles mogelijk. Van uw feest of event maken wij een persoonlijk moment, helemaal naar uw wensen. Uw ritme is het onze. Maak hiervoor kennis met onze gastheer in het Dennenhof.

Zondagbrunch I Offerte op maat

Gedroomde feestlocatie met stube, orangerie, tuinen en speeltuinen

Het Dennenhof is met haar feestzalen en sublieme ligging nabij het Domein Bokrijk een gedroomde locatie om u en uw gasten in een sfeervolle omgeving te ontvangen. Het Dennenhof heeft o.a. een authentieke stube, een orangerie en sfeervolle tuinen. De volledig uitgeruste binnenspeeltuin is dan weer een kindvriendelijke plek om de jongsten even te laten ravotten. Het buitenterras laat toe een oogje in het zeil te houden in de nabijgelegen buitenspeeltuin. Er zijn verschillende ruimten die kunnen worden geannexeerd of afgebakend, zo bieden we accommodatie aan 2 tot 300 gasten.

Neem contact met ons op, we maken er samen een onvergetelijk feest van.