Familiefeesten en -activiteiten

Het Dennenhof is een unieke locatie voor uw huwelijk, communie- of lentefeest, jubileum of andere viering. Door haar ligging vlakbij de grote speeltuin van Bokrijk is het Dennenhof een uitgelezen familiale uitvalsbasis. De authentieke sfeer en het gemoedelijke kader zorgen voor de juiste stemming. We hebben een breed aanbod aan beproefde foodconcepten maar passen onze kwaliteitsconcepten moeiteloos aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen aan. Heeft u vragen of ideeën? Neem contact op met uw gastheer in het Dennenhof. Elk onvergetelijk event begint immers met een goed gesprek. 

Bekijk onze zalen en hun capaciteit. 

Personeels- en businessevents 

Wil u uw klanten, collega's of werknemers ontvangen in een authentiek, harmonieus kader? Dan biedt het Dennenhof tal van mogelijkheden. Een overleg, seminarie, brainstormsessie, personeelsfeest of klantenevent met alles erop en eraan? Wat dacht u van het Dennenhof voor uw after-work-borrel of nieuwjaarsreceptie? U kan rekenen op onze jarenlange ervaring als kwalitatieve cateraar. Samen realiseren we uw doelstellingen. Leg ons uw vraag voor, wij bieden graag de ideale oplossing. 

brunch, lunch, receptie, diner en snacks

In het Dennenhof vindt u een kwalitatief restaurant. Maar voor u leveren we ook maatwerk. Een uniek verjaardagsfeest? Een gezellige winterbarbecue? Onze foodconcepten komen tegemoet aan al uw wensen. Geef ze ons door, wij maken er een ervaring van om te koesteren. 

Communie- of lentefeest  I Zondagbrunch I Concept op maat