Hieronder vindt u een overzicht van onze zalen en hun capaciteit. De zalen zijn uiteraard modulair. Ze kunnen samengevoegd en opgedeeld worden. Zo biedt een combinatie van Orangerie, -veranda en Mangerie ruimte aan 300 gasten. Bespreek de gewenste capaciteit, sfeer en formule met uw gastheer. 

ORANGERIE

De Orangerie is een feestelijke zaal met houten dansvloer en ruim buitenterras, ideaal voor bv. bruiloften. In de zaal is een buffetruimte, ruime toog, dubbele vestiaire en toegankelijk toilet. 

Capaciteit: van 130 tot 200 personen

ORANGERIEVERANDA

Zonnig veranda-gedeelte aan de Orangerie, ideaal voor het aperitief.

Capaciteit: van 40 tot 80 personen.

MEZZANINE 

Gezellige sfeer onder de nok van het rieten dak.

Capaciteit: van 80 tot 120 personen 

MANGERIE 

De Mangerie biedt een huiselijk karakter rond de open haard.

Capaciteit: van 60 tot 120 personen 

FEESTTENT, terras en tuinen

Vlak bij het Dennenhof staat een grote feesttent die aansluit op het gezellige terras. Deze tent doet dienst als overdekt terras, maar is bovendien speciaal uitgerust voor barbecues en recepties. In de zomermaanden is deze tent, in combinatie met het terras, een schitterende feestlocatie. 

Het terras van het Dennenhof ligt midden in het groen. Ruim 300 gasten kunnen er genieten van een ruim culinair aanbod. Omdat ook de speeltuin vlakbij ligt, zullen de kinderen er geen bezwaar tegen hebben dat hun ouders even uitblazen in deze groene oase.